Я дав тобi права...

Людмила Дзвонок
            Жіночому служінню УЦХВЄ,
            
            якому виповнилося 25 років

Дорогоцінна в очах Божих -
Які слова, це меда смак!
Господь життя змінити може,
На кожній з нас Його є знак.

Йому вклоняємося низько
І величаєм у піснях.
Вже День Господній зовсім близько,
Його відлуння в наших днях.

Його відлуння в нашім святі -
Це ж свято бути в оцім дні!
І серцем знаєм, що багаті,
Бо на землі ми не одні!

У цьому залі, в серці нашім
Є Той, Хто нас сюди зібрав.
"Дорогоцінна, чиста, краща..."
Одна ми з цінних Божих грань!

"Дорогоцінна Моя доню
Запам'ятай оці Слова:
Верши завжди Мою лиш волю,
Я дав тобі Свої права!"
        25.05.2018