Э. Дикинсон. 839. Always Mine!

Ольга Денисова 2
839 (1864)
Мой навечно!
Неизменно!
Этот день – наставший  свет!
Неизбывно – как вращенье
Зим и весен, и планет –

Старой милостью мы новы –
Как ни стар восток, для нас
В его пурпурной программе
Каждый день как первый раз.
12.03.2018; 16.05.2018



839
Always Mine!
No more Vacation!
Term of Light - this Day begun!
Failless as the fair rotation
Of the Seasons and the Sun -

Old the Grace, but new the Subjects -
Old, indeed, the East,
Yet upon His Purple Programme
Every Dawn, is first.