Барвiнок

Нат Алия Рассветы-Закаты
Стелиться барвінок синьокий,
Обвиває землю килимком,
Застеляє всі минулі роки,
Ніби з неба, зоряним вінком...
Простеляє вдалину доріжку
Там де память світла і ясна
З рідним родом, що веде з дитинства,
         З охоронним поглядом тепла...