небесний лiхтар на укр. яз

Любонька
Очей не відве'сти від тої краси, -
Як пишно акацій цвітуть кутаси'...

І липовим медом довкілля пахни'ть,
Конвалія в білих дзвіночках п"янить...

Усі аромати впитала весна -
У морі квітковім втопає вона...

А сонячні зайчики в коло зійшлись,
Стрибають наввипередки в синю вись...

Там пта'хи співають на всі голоси',
Бо п"ють еліксір світанковий з роси'...

Збираються бджілки в свій во'сковий рій...
Зростають з думо'к ві'рші, наче пирій...

Проходить крізь серце природний ланшафт,
Із слів візерунчастий в"яжеться гапт...

Поезії світ, - мов небесний ліхтар,
Ллє світло у ду'шу й любові нектар...


30/05/18/