Храм Любовi - укр. мова

Марат Школьник
Гармонія і велич, світ краси,
Вогонь і попіл, злети і падіння,
Полон бажань - усе даруєш ти,
Небесний янгол і земне створіння!

Дарунок долі, самий дивний сон,
Дивитись у твої, кохана, очі,
Як сходиш ти на зоряний свій трон,
Володарка мого ти дня і ночі.

І на межі тисячоліть, мій світ,
Всі почуття не обійняти в слові…
Бажаючи щасливих, Боже, літ,
Ввійдемо ми у світлий Храм Любові!