Лавка

Владислав Красса
 Лавка.

В садочку сів на лавку і замислився —
Потрібно кинуть пити, менше спати,
Нове життя почать, зробивши висновки…
І вирішив: на лавку не сідати!


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".