Украинский Гарик 528

Владислав Красса
Український Ґарик 528


За мотивами І. Губермана

Я не пророк, не жрець, не воїн,
та бережу свою харизму.
І за безпечність я достоїн
апостольства від пофіґізму.


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".