Отцю Костянтину до Дня народження на укр. яз

Любонька
Ми після Вас у церкві - в ролі другої скрипки,
Але на літургії разо'м - оркестр один.
Співаємо завзято: "Святий наш Боже, Кріпкий,
Зішли з Твоєї ласки на Землю мирних днин"...

Шукають лю'дські ду'ші притулку в Божім храмі,
Творцеві до престолу несуть свої' серця'...
Та вічності не зна'йдуть, обтяжені гріхами,
Тож просять допомоги в духовного отця.

Послухає уважно і дасть пораду мудру.
На сповіді відвертій, здоймивши з душ тягар,
Очистить наші ду'мки від сумнівів та бруду.
З молитвою за всіх нас він входить у вівтар.

Із його' рук причастя приймаємо Господнє,
Любов, надію, віру він сіє поміж нас...
Парафія й хористи вітання шлють сьогодні,
Хай Бог здоров"я й сили дає на довший час...

Прийміть, отець, подяку за доброту сердечну,
За людяність і ширість у ставленні до всіх,
За помічну до Бога молитву бескінечну...
Нам церква стала рідна, як ба'тьківський поріг.


02/06/18/