Семеренко М. Ю

Катя Александровская
Навмисно і чесно, з проханням
                НАЗАВЖДИ,
Люблю я тебе до нестями.
Укотре було заблоковано
            нами,
Сердешно обіцяне станом,
Плекати на щиру відвертість;
Доречно було б занести до
                ЖУРНАЛУ
Обіцянок і спостережень.
Люблю, я люблю і зусім непрогавлю
Хвилин, коли бавлюсь як вперше,
твоїми ВУСТАМИ.
Бракує мені твоїх теплих
                ОБІЙМІВ,
Без них я порожня пляшанка.
Сьогодні, поволі, за денне
                ПРОМОВЛЮ
І з жахом, що час так спливає,
Тобі таланить дев'ятнадцятий 
              ПРОМІНЬ -
Життя споміж мар і
                ПАЛАННЯ.
Тоді як замріяне поле жевріє
Під небом блакитним
                і ГОЛИМ,
Ти мусиш підвестись
і йти в добру пору,
Де маки врослись кардамоном,
Де родиться першість.

01.06.18.