Орнамент на серцi

Прокопенко Юрий
Орнамент на серці майстерно Любов вишивала,
Нитки чудотворні вплітала в сюжет неземний.
Колола морозом, нещадно пройшлася і палом,
Було все й одразу, було, наче йшов крізь терник.

Червоне і чорне, блакитне і біле – безкрайність,
Куди не дістанься чуттями, суцільний шедевр.
Любов вишивала так тонко покликання гарні,
Здавалось, що мрія за руку до щастя веде.

Ось-ось упіймає вогні-стрибунці невгамовні,
Ці бісики ніжні, які пролітають між нас…
Орнамент на серці засяяв, мов Місяць уповні,
Найкраща з відомих у світі, напевно, прикрас.

11:22, 03.06.2018 рік.

Зображення: https://kurs.if.ua