Луна

Владислав Красса
 Місяць.

«Для тебе, люба, Місяць я дістану!» —
Степан натхненно вкотре каже Ользі.
«Та ти вже так мене дістав, Степане!» —
Не втримавсь Місяць — «Аж терпіть не в змозі!».


   Владислав Красса
"Тисяча із Хвостиком".