Така от любов...

Андрей Цырульник
Горобчику мiй, підіймаєш пір'я,
Дрібничка ж з хутра, - ач, яка шиншила!
Коханець, подарунки, - не грішила!
I гороскоп, й манто, - моє ж сузір'я,
Все, перемога, - в дурні знов пошила...
Чоловіки й дружини, гарні "киці",
І на периферії, й у столиці...

Андрій Цирульник