життя борьба добра i зла

Вера Деревьянко
Цвітуть рози
яка краса
Радіють люди
чудеса
Восхіщаюсь красотою
І Ольги Михайлівни
заботою і добротою
Цвіте мерія і город
Потонули в красоті
Ми поборим війни смород
Щасливі будем у житті