Памятi Миколи Васильовича Бисаги

Поэт Закарпатья Василий Галас
* У травні 2018 року голова
  сільради Лалово Мукачівського району,
  справжній Чоловік і Громадянин,
  не витримавши антинародної корупційної
  атмосфери сьогодення, вчинив самогубство.

* На фото відмічений крапкою.


Микола Васильович жив –
як жити повинен будь-хто.
Та люті сьогодні часи.
Рятунку не має ніхто.
Його – промисловця – народ
обрав головою села.
У прірву поволі тоді
система його й понесла.
В ній гроші вирішують все.
Бисага їм протистояв.
Чийсь був порахований зиск –
а він за народне стояв.
У дні осоружні такі –
нічого не варте життя.
Один оминути ґешефт
був шлях – відійти в небуття…

Трагедія – капіталізм.
У Лалово люди сумні.
Миколи Бисаги мотив 
громаді ясний, і мені.

Червень 2018