Вiнок

Хрестослов
     Лінива  посмішка
     Без  погляду 
     Без  жалю
     Посивіють  мрії   мої
    
     І  зі  мною 
     Підуть  назавжди 
     Бо  завжди
     Обпадає  вінок 

     І  з  цвітучої  сливи
     Що  щасливо  мовчить 
     І  чекає 
     На  чудо

     І  в  цій  темряві 
     Все
     Ще  чекає 
     На  чудо
   
     Се  нечутно  вінок  свій  знімає  весна
     Її  серце  калата-
     -Є  в  грудях
     Пустих  як  ніколи

1983