На дотик

Кудревич Карина
Твій запах...

Мені його не вистачає.

Хтось від горя свій голос втрачає.

Хтось ліки в своїй чарці шукає.

Я той, хто тебе пам'ятає,

Світло вночі не вмикає.

Ти прийдеш -

на дотик впізнаю.

Я ходжу по самому краю.

Відчуття, наче біль.

Я хочу до тебе!

До раю...

Почуй мене!

Я помираю.

Я ліків від тебе не знаю,

так потрохи себе втрачаю.


04.06.2017