Нiчого не вдieш

Сергей Краснопольський
Життя як річенька, - біжить у майбуття
І ти милуєшся йому, ...радієш, мрієш!
Але чомусь спливає в вічність небуття
І ти, — нічого тут не вдієш.
Кінець життя.
24.12.2007р.