У дорозi

Сергей Краснопольський
Грузянськії поля глибоким снігом вкриті               
Могутній дуб стоїть, ...тріпоче на морозі               
Сховалось все живе, ...завмерло, зникло.               
Один, - в безкрайнім полі,
- У дорозі.               
24.12.98р.