Равновесие Вселенной

Яна Щербина
Мир станет светлым, если захочешь.
Знаю, внутри тебя сумерки гложут.
Это не плохо, но и не гуд,
Это как вирус, это недуг.
Нужно всего лишь найти антитело,
Чтоб тьму поглотив негатив оно съело
Иммунитет, против вируса тьмы,
Он не врожденный - его обрети.
Где же взять эту чудо вакцину,
Почему не ввели её в медицину?
Она ведь ментальна не вколешь её,
Она прям из сердца да в сердце твоё.
***
Есть на свете люди света. Люди света, люди тьмы.
Равновесие вселенной не постичь, но ты пойми:
Плюс и плюс не будут вместе, так устроен этот мир.
Мы должны уравновесить позитивом негатив.

If you will want – this world will be so light,
I know: twilight’s in your head inside.
It’s not bad, it’s not good, but it’s not ease,
It’s like a virus, it’s a disease.
Cure against it we need to find,
So that dark will go off from your mind.
Yes, dark can gnaw you ‘cause she’s like a worm.
You’ll find immunity – he’s not inborn.
Where can we find this miracle vaccine?
Why she still not used in our medicine?
Vaccine is psychic, you can’t inject her,
She is from my heart to your heart – no more.
***
In this world live many nation,
Folks of light and folks of hell.
Cosmos has equilibration,
Listen what to you I’ll tell:
Plus and plus won’t be together –
This is how the world works.
But the balance will forever –
Smart folks are against jerks.

На английский перевёл Кирилл Ивницкий http://www.stihi.ru/avtor/eurodance1