На годовщину свадьбы

Нина Продан
І  знову зустрічаю я одна
Той світлий день, коли з тобою ми побрались,
Тримаю  келих  терпкого вина,
Пригадую, як ми  раділи і  сміялись.

Такі жадані, рідні та близькі
Твої  долоні, що так ніжно обіймали,
І такі лагідні  слова твої,
Що в нашій юності мене зачарували.

За тебе, рідний, Бога я молю
І всі твої гріхи я прошу відпустити,
Я так тебе, єдиного,  люблю,
Ну як же, підкажи, без тебе в світі жити?