Украинский Гарик 530

Владислав Красса
Український Ґарик 530


За мотивами І. Губермана

Десь на середній стадії сп’яніння
все бачиться ясніше, і тому
стають нам зрозумілими видіння,
що не вгадать тверезому уму.