Крiзь листя настрою

Наталья Беляева Ерух
Крізь листя настрою,
над яром подій,
заходиться зоря хвилею,
і знову невідворотна
свобода зірки
обпікає крізь ополонку
Світобудови.

06.06.2018


Сквозь листву настроенья

Татьяна Кисс

Сквозь листву настроенья,
над оврагом событий:
заходится заря волной,-
и вновь неотвратимая
свобода звезды
обжигает сквозь прорубь
Мирозданья.