Виктория

Ирина Иваненко 2
Блиск в очах, жага до перемоги
Вона завжди знайде свою дорогу
Розійдуться перед нею й могутні небеса
У душі її палає червоний волосожар.
Крилата Ніке міцно знову тебе обійме
До твоєї мети пліч о пліч з тобою піде.
Войовничість ховається з наступом ночі
Коли вона самотня і заплакані очі
Їй набридло вже з Всесвітом воювати,
Адже навіть богині щиро можуть кохати.