Радiончику на укр. яз

Любонька
Р*озпахну тобі ширше обійми -
А*нгел мій синьоокий, лети...
Д*ень народження - третій вже нині
І* щасливі ми, бо в нас є ти!
О*нучок Радіончик-красунчик,
Н*еможливо слова' підібрать...
Ч*арівний любий хлопчик-пестунчик,
Й*мовірно тебе не кохать?!
К*ожен день молю Бога за тебе,
У*сміхайся, рости, не хворій.
Т*ільки не'слухом бути не треба,
Р*озумітися з іншими вмій.
Й* ми пишатись повинні тобою, 
Р*адість і найдорожче дитя. 
О*горну' твою долю любов"ю,
Ч*оловік всього мого життя.
К*оролевич, герой моїх віршів
Й* малесенький скарб мій найбільший!


07/06/18/