З Днем народження дитини на укр. яз

Любонька
З Днем народження дитини
Хо'чу привітать батьків.
Виріс з крихітки-зернини
В них найкращий з малюків.

І розумний, і вродливий,
І до всього здібний син.
А що трішки вередливий,
Тож бо - первисток...один!

Вже йому три роки нині,
Виглядає на всі п"ять.
Справжнє свято у родині -
Діти - Божа благодать!

У сімействі згоди й миру
Побажаю перш за все.
Янгол хай маля на крилах
Через все життя несе'...

Щоб зростав батькам на втіху,
Ним гордилися вони,
Не було' би місця лиху,
Щоби Світ був без війни!


07/06/18/