Зашифрованi послання, тiльки влуч!

Прокопенко Юрий
Зашифровані послання стрімко йдуть крізь мене,
Залишається дібрати фантастично вдалий ключ.
Безкінечно цифри в мозку розкладуть буремне
Божевілля, що незмінно оживає, тільки влуч!
На всі сто відсотків, а інакше й буть не може,
Накивавши п’ятами, зникає голомозий страх.
Бережи своє, тримай у серці лиш тотожне
До душі, пускай чуже за вітром і живи відтак.
Дуже вдало й щиро, наче знову народився,
Скільки коштує добро ніколи в себе не питай.
Хтось чекає на пришестя в хвилюванні дива,
Ти навчився сам творити диво, хай тепер літа.

20:55, 07.06.2018 рік.

Зображення: http://www.news.de