Радiку на укр. яз

Любонька
Підставляй-ка жменьки -
щастячка насиплю...
Слізки, мій рідненький,
до краплинки вип"ю,
щоб не зіпсували
вони твого свя'та,
в очках щоб стрибали
сонячні зайчата...
Радість - ім"я тво'є,
не журись ніко'ли!
Настрій підсоло'дять
медом літнім бджоли...
Долі колір - я'сний,
а мотив - веселий,
по життю пурхати
будеш, як метелик...
Пахне червень місяць
ароматом квітів...
В райдужнім намисті
сім чудес сповиті.
Сьоме - ти, наш милий,
Небесний дарунок.
В День оцей щасливий
віршем шлю цілунок...
Всі мої вітання
з щирої любові,
ми ж з тобою, Радька, -
однієї крові!

07/06/18/