Украинский Гарик 531

Владислав Красса
Український Ґарик 531


За мотивами І. Губермана

В житті, де немає замків у дверей,
І будь-який будь-кому — брат і друг,
Єврей забуває, що він єврей,
Проте пам'ятають це всі навкруг.