Раннi роки

Алена Скиба
В  очах    Семена,
Мама  неймовірна,
Вона   крутіша   ніж   той Супермен,
Завжди    усміхнена,
Красива  і спокійна,
Він зміг  піймати  в камеру  момент,
Дерма,  що мама  свариться   за безлад,
Ми   замки   будували   з подушок,
 З   братами   ми    старалися   для  неї
Поки   вона   торкалась   сторінок,
Колись   ці  кадри    куплять   за мільйони,
І  надрукують    всі довідники,
І   з підписом    про ранні  роки   майстра,
я впевнена   не буде   навпаки!
 8.06.2018
_________________________________________
Семену   Бібічеву