Запределье-14. Солнце

Надия Медведовская
Будь, друже мій, на все життя щасливий.
На всіх його заплутаних шляхах
Цей струмінь світла чистий і правдивий
Нехай не гасне у твоїх очах.
Простуй завжди дорогою прямою,
І хай тебе не спинить темнота.
Ти знову вийдеш переможцем з бою,
Бо зброя в тебе дійсно золота.
Весь вік живи на лагідному сонці,
Де бур і темних плям уже нема –
І збережуть небесні оборонці
Тебе  в тверезості і віри, і ума.

До тебе вік лишиться милостивий,
Будь, друже мій, на все життя щасливий.