Закрита книга

Прокопенко Юрий
Книга закрита, кохання не вдасться…
Все, що створив розлетілося вщент.
Вкотре згубилося шукане щастя,
Знов я приречений правити щем.
Мовби й не жив, півжиття вже позаду,
Зміни на краще – це тільки слова…
Як не крути, цвіт навкруг не розрадить,
Повно в душі хвиль із розчарувань.
Тоне у них все тендітне й принадне,
Ніжність зникає в печерах сумних.
Скоро і я стану сном невиразним,
Згасне навіки останній мій вдих.

11:10, 11.06.2018 рік.

Зображення: http://pravlife.org