Серцем бачу... Маргарита Метелецкая

Валентина Агапова
              http://www.stihi.ru/2018/06/09/8211

О, Господи Непостижимый!
Тебя увидеть и коснуться
Хочу, и пусть нерасторжимо
Желание моё с безумством,

Но как любить Тебя, не видя?..
То лишь  коленопреклоненно
Перед иконой встать в молитве,
А не склонять чело  смиренно

Перед Самим?! Пусть ад – за это:
За тайные мечты,  желанья.
Но брошу я мечты букеты
Моей любви  и обожанья

К ногам Твоим… И не безбожна…
Так  хочется  душе согреться,
Тебя коснувшись. Если б можно!..
За грех не примешь… Вижу сердцем…

Оригинал

   О, незбагненно Незбагненний! -
   Торкнутися Тебе бажаю...
   І це хотіння навіжене
   Мене спокусливо вражає...

   Та й як невидиме любити,
   Не бачити Твої коліна,
   Поклони - лиш іконі бити,
   А не схилятися уклінно

   Перед Самим?! Хай пекло світить
   За ті думки, за ті бажання,
   Одначе кидатиму квіти
   Мого мрійливого кохання

   До ніг Твоїх...І не безбожна
   Та незборима плоті вдача -
   Ісус...з гріхом не ототожнить -
   Все - навзаєм... Я - серцем бачу...

На фото Маргарита Метелецкая.