Там, де сходяться зорi

Прокопенко Юрий
Там, де сходяться зорі в єдиний танок,
Дві душі обережно мандрують на зустріч.
Лиш одне залишилося – втримати крок,
І все буде гаразд, хай натхнення в зажурі.
Так завжди відбувається, тільки прийми
У собі відчуття, що тихенько шепочуть.
Стань принаймні сьогодні в знервовану мить
Трішки ближче до мрії, вдивляючись в очі.
Там, де сходяться зорі в сузір’я складні,
На все небо картини малюючи вправно.
Ти завзяття своє розгорни між вогнів
І відвертість розквітне чи пізно, чи рано.

12:03, 12.06.2018 рік.

Зображення: https://pixabay.com