Ой росте соб верба

Доктор Эф
Ой росте собі верба

Ой росте сОбі вербА
Під вербОю ми обА
Білий мІсяць як таксІ
В небесІ

Приспів:

Не чекАйте мАмо
ДОнечкУ своЮ
Бо булИ так сАмо
Ви під вЕрбоЮ
Нас любов спіткала
Як вогонь пече
Ще й коса упала
На моє плече

Рибка моя не журись
Краще в очі подивись
Нам цвіркун ще, як бува
Заспіва.