Нi! Не знаю я!

Юрий Тригубенко
         
Ні!  Не знаю я! Чи щаслива є,
У чиїх обіймах зашарілася?
Неспокійне щось серденько моє,
Наче Юність в чомусь помилилася.
Дівчинкою ще, досі ти у снах
Витираєш сльози рученятами…
Зранку бачу я, - не в моїх синах
Полишилась бровами крилатими.
Кожен мав свою стежку у житті,
Бо таке нам долею судилося.
Пам`ятаю ще, як насамоті
Не за тебе матір помолилася.
Ти даруй мені нездійсненність мрій,
Солов`їну пісню недоспівану…
Серденько моє пам`яттю зігрій,
І пробач нам зустріч несподівану.





12.06.2018 р.
Фото з Ін-ту.