Fetita mea, iubita mea

Юрий Татомиров
         13.06.2018.
         NOVOSIBIRSK
           (Mold.)
O viata ma rog pentru tine doar,
Sa fii fericita sa ai noroc ,
Nici o clipa sa nu-ti treaca  inzadar,
Pentru tine voi arde-n foc.
Tu esti unica -fiica mea,
Pentru tine imi bate inima...
Cat traiesc si cat voi trai,
Scump-o , eu te voi iubi!
Alaturea vreau tu sa-mi fii  mereu,
Cu dor sa ma uit in ochii tai...
Esti cea mai sclipitoare stea,
Fetita mea,iubita mea.
Nu stiu cum sa-ti multumesc,
Pentru dragoste,pentru  ca esti ...
Pentru tine as da tot ce-as  avea
Fetita  mea,iubita mea!