Iubita mea

Юрий Татомиров
        10.06.2018.
        NOVOSIBIRSK
          (Mold.)
Tu esti in viata mea o stea,
Lucesti himernic  si ma chemi...

C-a un copil in urma  ta,
Pasesc un veac de vremi.

O viata te iubesc,
Iubindu-te intineresc.

Tu esti iubita mea,
O,dalba stea !

Tu ma-nsotesti cu dulci iubiri,
In clipe-aierogene...

Iar chipul tau de trandafir
Ma tot dezmiarda-alene.
 
In mez de noapte luminezi,
Inseninindu-mi gandul,

Ce zboara-n taina...ca sa crezi...
Atitea ani de-a rindul.

Cu tine ma trezesc in zori,
In iarba-nrourata,

Adorn in clipa De amor ,
In noaptea instelata...

Si in iubire  nu am sat,
Imi esti atat de draga,

De tine ochi-mi sant legati,
De tine-o viata-ntreaga.