Санта-Клаусы не летают!

Филипп Диброва
"Лист украiнского хлопчика
Санта-Клаусу:
-"Я хочу,щоб тебе с
оленями,сбили москалi над
моею хатою.
Москалям хай навiшають
нових санкцiй,а мiшок с
дарунками хай впаде на наш
город..."


Юмор из интернета






Дуже хлопець на думки багатий,
Бо живе в дуже дивнiй хатi...
Не всi дiти ще добре знають:
Санта-Клауси не лiтають!