Инсонларга ёр айлагин

Рахим Карим
Миллатларга хор ;илмагин,
Савлатларга зор ;илмагин.
Давлатларни тор ;илмагин,
Инсонларга ёр айлагин.

Ёт тилларга хор айлама,
Она тилга зор айлама.
Сочларимни ;ор айлама,
Шаф;атингга ёр айлагин.

Бировники дол этмасин,
Ўзингники дор этмасин.
;ўл-оё;инг шол этмасин.
Дийдорингни ёр айлагин.

;урбатларга зор ;илмасин.
Ватанингда хор ;илмасин.
Пешонамни шўр ;илмагин,
Рухсорингга ёр айлагин!