В Дмитра скоро Новий р к

Ольга Власенко
Годинник дуже поспішає
Дід Мороз вже на порозі
Знімає чоботи важкі
Звільняє мозолисті нозі…

Він каже: «Олька, ти малюй!»
За подарунки прайси на!
Не байдикуй, не спи,не жуй!
Тримайтесь срака і спина!