1116 - There is another Loneliness

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Тот, кто без друга одинок,
Кого гнетет беда,
Об одиночестве ином
Узнает ли когда?

Кто одиноко погружен
В природу или в мысль,
Того богатство сосчитать
Не хватит в мире числ –


There is another Loneliness
That many die without -
Not want of friend occasions it
Or circumstances of Lot

But nature, sometimes, sometimes thought
And whoso it befall
Is richer than could be revealed
By mortal numeral –