голос на укр. яз

Любонька
1
Почуття, як птиці,
їх у таємниці
нам не зберегти.
Час настав світання -
музику кохання
чуєм я і ти...
- о - о - о - о- о-
Музико, лети...

п/в:
Лети, Любове,
чую голос твій...
Лети...
в життя моє'
на крилах мрій...
Музика така
у Всесвіті - одна!
Кохання музика
звучить жива...

2
Голос твій впізна'ю,
серцем розгадаю
звуків передзвін...
Свій секрет відкриє
музика чарівна
вікових глибин...
- о - о - о - о - о -
із душі' глибин...

п/в:
-------------------------------------
Лиш голос твій...л ю б о в...


16/06/18/  (пісня "Голос" у виконанні Ф.Кіркорова і А.Нетребко)