Вера Соколова Стихи. Если хочешь быть - будь!

Максим Троянович
Если хочешь быть - будь!
Если хочешь плыть - в путь!
Счастья хочешь и тепла?
Значит им пора пришла.

У всех свои желанья,
И каждому - свое.
Не надо оправданий
За то, что ты живешь!

***

Калі жадаеш быць - будзь!

Калі жадаеш быць - будзь!
Калі жадаеш плыць - у шлях!
Шчасця жадаеш і цяпла?
Значыць ім пара прыйшла.

Ва ўсіх свае жадання,
І кожнаму - сваё.
Не трэба апраўданняў
За тое, што ты жывеш!

    Перевёл Максим Троянович