Стишок-четверишок. Кока-кола

Владислав Красса
Віршик-четвіршик. Кока-кола.

Горілочка поблискує звабливо.
Як можна взнати що корисно, що шкідливо?
Печіночка поколює. Тривожно.
То ж запивать горілку «Колою» — не можна!