Украинский Гарик 536

Владислав Красса
Український Ґарик 536


За мотивами І. Губермана

В житті у нас багато різних втіх
за віражами і за поворотами;
і не прощає Бог лиш тільки тих,
хто знехтував душевними щедротами.