Светлана Прокопик Сухова. Паритет. Рус. Бел

Максим Троянович
http://www.stihi.ru/2018/06/14/6373

была услышана мольба,
потом озвучена цена,
в эквиваленте серебра
на откуп совести дана.

надежду воодушевит
благоприятия исход.
Просящий - не продешевит,
дающий - нужное найдет.

   14.06.2018
 
Парытэт

была пачута маленне,
агучаны срэбра кошт,
у эквіваленце імгненне
на водкуп сумлення, ну што ж.

надзею натхніць,калі масць,
Выпадак зручны ў нагодзе.
Выпрашальны - не танна прадасць,
а хто  дае - патрэбнае знойдзе.

   Перевёл Максим Троянович