Свiт змiнився

Алена Скиба
Дев’ять   років  тому світ   змінився,
Став геть іншим,
Точніше  новим,
Ти пізнала    тепло   материнства,
Щось   тендітне  ввірвалось   у дім,
Безліч  книг за  цей  час  прочитала,
Безліч    сумнів   пережила,
Не   навчають   ніде  на  фах- Мама,
Залік  з  фаху   поставить   життя,
Але  попри   недоспані   ночі,
Попри   вічний    турбот   марафон,
Ти   щаслива  матуся  синочка,
Хай  це   щастя   не   знає   припон,
Я  вітаю   з цим   святом    рядками,
Хай усмішку   рядки  принесуть,
Я    бажаю    тобі  у це  свято,
Хай   лелеки   доньку   принесуть!
18.06.2018
____________________________________________________
Гульбану   Бiбiчевій