Мамо, я знову в Лiсi

Катерина Жебровська
Мамо, я знову в Лісі…
Сосни… Берези… Тиша…
Тепле проміння в листі…
Пахне духмяно глиця…

Мамо, я знову в Лісі…
Чуєш? – Дзвенить зозуля…
Ноти Любові срібні –
Неба й Землі дарунок…

Мамо, я знову в Лісі…
ЛІсову п’ю насолоду…
У солов’їній пісні
Чую твою свободу…

Мамо, я знову в Лісі…
Щастя зелені хвилі…
Ген у Безмежжі синім –
Крила Любові білі…

Мамо, я знову в Лісі…
Світлом лежить дорога…
Сонцем й Дощем омиті,
Душі летять Бога…

17.06.2018