Я за мир

Елена Липарева
Квіти цвітуть
І дарують ніжність нам і кохання.
Роки ідуть,
Не зупинем ми час, хоч і маєм бажання.

Сонце сіяє
І несе теплоту свою в нащі домівки.
Пісня лунає,
Пізно ми розумієм, що робим помилки.

Вірші складають
Для коханих, для рідної України.
Молитву читають,
Щоб пробачив нам боже нащі провини.

Річка тече,
Не зупинешь її і не ввійдешь ти двічі.
Мати плаче,
Чим доросліший син, тим старішаєм швидше.

Війна почалась,
Проливається кров і ридають старухи.
Україна здалась,
Ми не бачили зроду такої розрухи.

Прийде наш час
І знов соловей заспіває в гаю.
Світ не погас,
Я за МИР в Україні бога молю.