Сонет 1998 Гей, славяне!

Аллан Гурченко
(Українською мовою)
(Стьоб “від противного”)

                “Нове – не завжди є хороше”
                (З життєвих спостережень)

Ось вам, як «жити по-нов`ому»!
Не вистачало гЕїв нам! –
і за мотивами Содома –
у європейський – гей-бедлам!

Нам педерастів бракувало!
Без лесбіянок нудно нам!
Між ними ревнощів – замало!
Благослови їх, піп та храм.

Всі – злодії?! – хто проти цього.
У толерантності – весь сенс?!
…Тоді в політиці – без злого!
Тоді – “Даєш КаПееРеС!”

А Біблія
                «малакіїв» за-суд-жу-є.*
…Та ми ж йдемо в Європу…
                Гріх орудує.
17.06.2018.
_________________
*1-е Послання до Коринтян 6:9,10.